Stan u novom kompleksu u centru Bara

UID:
I-00431
127,400€
Descriptions
  • see view
Details

Prodaju se stanovi u novom kompleksu u centru Bara.

Stan površine 65m2 sastoji se od ulaznog hodnika, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Iz dnevne sobe i spavaće sobe pruža se izlaz na terasu s panoramskim pogledom na more.

Cijena – 127.400 Eura.

Stan se prodaje na izgradnji. Završetak je planiran za početak 2020. godine.
Također u ovom kompleksu možete kupiti i druge apartmane veličine 34 do 245 m2. U ponudi je 17 vrsta apartmana: studiji, apartmani sa jednom, dvije i tri spavaće sobe. Ukupno 224 apartmana, kao i podzemna garaža i vanjski parking. Na krovovima zgrada bit će postavljene terase sa bazenima, prostor za opuštanje i ljetnu kuhinju, na raspolaganju vlasnicima luksuznih penthousea.

Kompleks se sastoji od dvije zgrade i nalazi se u parku u blizini centra grada, ispred Sportske arene Topolica. Ima veliku teritoriju na kojoj se planira postaviti park s fontanom, puno mediteranskog zelenila, klupe za opuštanje, mjesta za šetnju kućnih ljubimaca, biciklističke staze i igrališta. Do mora i široke gradske šetnice manje od 500 m.

Korištena su moderna arhitektonska rješenja, visokokvalitetni građevinski i ukrasni materijali, detaljnije informacije možete pronaći ovdje

Zahvaljujući pogodnom položaju kompleksa, čitava gradska infrastruktura nalazi se na pješačkoj udaljenosti – u neposrednoj blizini su trgovine, restorani, 5 minuta do plaže i šetnice, u blizini hrama, sportskog centra i tržnice. Ovaj udoban smještaj idealan je za obitelji s djecom – u blizini se nalazi vrtić i škola. Zbog obilja sunca i blizine mora, apartmani u kompleksu dobro su prilagođeni za turistički odmor.

  • ID: 27112
  • Views: 763
WhatsApp chat